Yangın Tahliye Tatbikatı

Üniversitemizde Yangın Tahliye Tatbikatı Gerçekleştirildi

Deprem Tatbikatı

Türk-Alman Üniversitesinde AFAD İş Birliğiyle Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi

İlkyardımcı Eğitimini başarıyla bitirerek İlkyardımcı olmaya hak kazanan personelimize sertifika belgeleri Rektörümüz Prof. Dr. Cemal YILDIZ tarafından takdim edildi.

Koordinatörlüğümüzce yürütülen ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından verilen İlk Yardım Eğitimini başarılı bir şekilde tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan personelimize sertifika belgeleri Rektörümüz Prof. Dr. Cemal YILDIZ tarafından takdim edildi.

Türk-Alman Üniversitesi, Engelsiz Üniversite Ödülleri 2023 Kapsamında Turuncu Bayrak Ödülü Aldı

İlk Yardım Eğitimleri

Koordinatörlüğümüzce yürütülen ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen İlk Yardım Eğitimleri tamamlandı

İş Sağlığı ve Güvenliği Üst Kurul Toplantısı 12.06.2023 Tarihinde Yapıldı

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Gökhan YAVUZ hocamızın başkanlığında ve üst kurul üyelerinin yanı sıra bina sorumlularının da katılımıyla İş Sağlığı ve Güvenliği Üst Kurul Toplantısı yapıldı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Önceki Koordinatörümüz Prof. Dr. Şafak Gökhan ÖZKAN’ ın sunumu

21.10.2022 tarihinde gerçekleşen İSG Üst Kurul Toplantısında İş Sağlığı ve Güvenliği Önceki Koordinatörümüz Prof. Dr. Şafak Gökhan ÖZKAN bilgilendirici bir sunum yaptı.

Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ

T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayınlanan yeni koronavirüs salgını kapsamında iş sağlığı ve güvenliği profesyonellerinin işyerlerinde aldıracağı tedbirler